A logóra kattinta eléred az Arvonal Arctorna honlapját.

Minden az arcunkra van írva. Az öröm, a bánat, a csodálat, és csodálkozás, ha kipihentek vagyunk, vagy ha fáradtak. Na meg persze a korunk is!
Az üde kinézetünket elsősorban a feszes arckontúrok, a telt, sima, töredezésmentes, bársonyos arcbőr határozza meg.
30 éves korunk körül a testünk szövetei kezdik elveszíteni rugalmasságukat, feszességüket egésszen a fejünk tetejétől. A homlok ráncolódik, lejebb ereszkedik a szemöldök, a felső szemhéj „megnyúlik”, a szarkalábak területén megjelennek a ráncok, az arcon megtörik a kontúr, a ráncok mélyülnek.
Az Arcvonal Arctorna egyedülálló lehetőség az arcizmok HATÉKONY és BIZTONSÁGOS „edzőtermi” edzésének, amitől az arc újból telt és sima lesz. Az izmok visszanyerik erősségüket, rugalmasságukat, a bőr bársonyos lesz. A torna biztonságát és a hatékonyságát a takarások adják. A takarások a torna lelke. Azt jelenti, hogy a kezünkkel lefogjuk azt az arcterületet amin dolgozunk. Ezzel óvjuk a bőrt a torna közbeni ráncoldástól, plusz a fogás ad egy ellentartást az izmoknak, amivel még nagyobb erőkifejtésre ösztönözzük az izmot. Ha edzőterembe jársz, ott is használsz súlyt, hogy még jobban tudd dolgoztatni az izmodat.

Az Arcvonal Arctornában minden arctájnak meg van a takarása és alapfeszítése, amit a lenti videóban is láthatsz. Ez viszont csak a nulladik lépése a tornának. Innen kezdődik maga a torna. Több technika van. Van, hogy csak feszesen tartjuk az izmot, van, hogy ráfeszítgetünk,  vagy irányba tolunk. Képzeld el, hogy oldalra is tudsz lépni a szemöldköddel.
Az Arcvonal Arctorna nem csodaszer, hanem egy csodálatos technika. A gyönyörű arcon kívül: kikapcsol, feltölt energiával, magabiztosabbá,­ koncentráltabbá tesz, és új élményeket ad.

Az Arcvonal Arctorna Oklevelet 2008 májusában elsők közt szereztem meg az országban. Azóta is kisebb-nagyobb intenzitással, de szinte folyamatosan tartok órákat. Jelenleg kezdő tréninget magánóra keretében tartok. Ekkor megtanítom a takarásokat, alapfeszítéseket, és a technikákat. Ha ez megvan, általában 6-10 óra, lehet csatlakozni a haladó csoporthoz, ami online elérhető.

Ha már tanultál Arcvonal Arctornát, akkor egy személyes jelenlétű magánóra keretében megnézem, hogy mit, hogyan csinálsz, és ezután tudsz csatlakozni a haladó csoporthoz.

Kukkancs bele, milyen az Arcvonal Arctorna.