Japán meridiánmasszázs nyomó,­ gyúró,­ kimozgató elemekkel. Növeli a sportbeni hatékonyságot. Nemcsak lazítja, de egyben nyújtja is a merev,­ befeszült izmokat, ízületeket. Hatékony: derék­, hát­, nyak problémáknál, ízületi­ és izomfájdalmaknál, mozgásszervi problémáknál, megelőzésként, vagy rehabilitációként, sokat egy helyben ülőknél, akiknek nincs idejük, energiájuk munka mellett mozogni, sportolóknál versenyre felkészítésként, vagy sport után lazításként, izomláz megszüntetésére. A masszázs a földre helyezett matracon történik laza ruhában, ezáltal a mélyebben lévő izmokat is könnyű elérni, és így lazítani. Az egész napos munka közben igazi felfrissülést, plusz energiát ad egy fél órás hátmasszázs, vagy munka után, egy 1 órás teljes testmasszázs.

Célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. Az elfoglalt emberek jógája. A masszázs a földre helyezett matracon történik laza ruhában.

A Lélekringatás már ősidők óta ismert ausztrál technika, amely oldja a stresszt, a feszültséget, a fel nem dolgozott és a tudatalattiban szunnyadó korábbi lelki sérüléseket.
Ausztráliából származó módszer, amely segíti a testben áramló energiák blokkjának oldását, elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítását. Gyengéd, lágy, ringató és vibráló technikájával segíti a mélyebb ellazulást, segít az elengedésben. A Lélekringatás az egész lényünkre hat. A lelki problémák elengedése után a test is megkönnyebbül.
Ez a kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi stressznek vannak kitéve, testi­lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, lelki eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat. A masszázs masszázságyon történik laza ruhában.

Egyik legelterjedtebb masszázsfajta Európában, amely csökkenti a stresszt, oldja a görcsöket, -feszültségeket, megnyugtatja és ellazítja a testet, -lelket, frissít, relaxál. Alapja a gyógymasszázsnak, sportmasszázsnak, és a szegmens masszázsnak. Számos pozitív hatása van pl. a bőrre, kötőszövetre, izomra, vér- és nyirokkeringésre, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat.

Árak
Japán meridián masszázs 30 perc 4.200 Ft
Japán meridián masszázs 45 perc 6.000 Ft
Japán meridián masszázs 60 perc 7.500 Ft
Thai masszázs 60 perc 7.500 Ft
Lélekringatás 90 perc 9.800 Ft
Szeretetmasszázs 90 perc 9.800 Ft
Svéd masszázs 60 perc 7.500 Ft
Talpreflexológia 60 perc 6.800 Ft