Az arctornáról

Minden az arcunkra van írva. Az öröm, a bánat, a csodálat, és csodálkozás, ha kipihentek vagyunk, vagy ha fáradtak. Na meg persze a korunk is!
Az üde kinézetünket elsősorban a feszes arckontúrok, a telt, sima, töredezésmentes, bársonyos arcbőr határozza meg.
30 éves korunk körül a testünk elkezd öregedni, az izmok kezdik elveszíteni rugalmasságukat, feszességüket, az arcon megtörik a kontúr, a ráncok mélyülnek.
Az Arcvonal Arctorna® egyedülálló lehetőség az arcizmok HATÉKONY és BIZTONSÁGOS „edzőtermi” edzésének, amitől az arc újból telt és sima lesz. Az izmok visszanyerik erősségüket, rugalmasságukat, a bőr bársonyos lesz.
Az Arcvonal Arctorna® nem csodaszer, hanem egy csodálatos technika. A gyönyörű arcon kívül: kikapcsol, feltölt energiával, magabiztosabbá,­ koncentráltabbá tesz, és új élményeket ad.

Mi történik az arcunkkal?
30 év felett az izmaink, bőrünk kezdik elveszíteni rugalmasságukat, és ez igaz az arcizmokra is. A lazuló izom a súlyánál fogva lassan ereszkedik lefelé, a fölötte lévő bőr pedig felveszi az alakját.
Homlok izmaink csúsznak lefelé, ezáltal a szemöldök, felső szemhéj is csúszik lefelé, így a szarkalábak területén mélyülnek a ráncok.
A szem körüli körkörös izom, a felső szemhéj és alsó szemhéj izmai is lazulnak, mélyülnek a ráncok.
Az orca ereszkedik, a pofi területe petyhüdté válik, növekszik az orr­ajak barázda.
Az arc kezdi elveszíteni a kontúrját. Az ajak körül apró ráncok jelennek meg, jelezve a korunkat és az ösztrogénszint csökkenését. Az ajak kezdi elveszíteni a kontúrját.
Lehetnek finom ráncok, melyek a vízhiányos, száraz bőrön jelentkeznek, vagy lehetnek mélyebb redők, amikor a bőr és az izmok tónusa csökken.
Esetleg nyáron az erős napsütés hatására a szemöldök állandó mintegy védekező összehúzása tartósan megtöri a bőrt. Vagy a gyenge szem állandó erőltetésekor keletkeznek függőleges redők a homlokon vagy a két szemöldök között.
A jellegzetes mimikai ráncok egyedivé teszik az arcot. Barátkozzunk meg velük, hozzánk tartoznak, és tornáztassuk meg őket!

Mi történik a felszín alatt?
A ráncosodás az izmok és általában az arcon levő szövetek folyamatos vízveszteségnek a következménye.
A bőr lassan és csak egy bizonyos mértékig tudja követni az alatta levő izomtömeg csökkenését, de a rugalmassága véges, emellett maga is vékonyodik, zsugorodik, ha a folyadékegyensúlya fölbillen.
A fogyatkozó izom fölött „holt tér” alakul ki, a bőr összegyűrődik. Az izom nem csak csökken, hanem puhul is, mert veszít a rugalmasságából, az erejéből.
Hogy kinél mikor jelentkeznek először a ráncok, az egyénenként változó. Meghatározzák az öröklött tulajdonságok, gyorsítja életvitel, külső ártalmak, nem megfelelő kozmetikai szerek, stressz, gyógyszerek, dohányzás.
Az arc nem egységesen öregszik. Van, akinek az orcái megereszkednek, a szeme környéke attól még lehet teljesen fiatalos. Vagy a szem körüli izmok lazulnak el, de a pofija szép kerek, feszes marad...
Az Arcvonal Arctorna® nem csodaszer, hanem egy csodálatos, egyedülálló technika, lehetőség arra, hogy a genetika határain belül a legjobbat hozzuk ki magunkból, hogy elégedettek legyünk Önmagunkkal.

Bővebben...

Az Arcvonal Arctorna® Oklevelet 2008 májusában elsők közt szereztem meg az országban. Azóta is folyamatosan feljesztem tudásomat és az óráimon szerzett tapasztalataimat beépítve új gyakorlatokat, technikákat kínálok a vendégeim számára.

Árak
Csoportos alkalom 2600 Ft
Egyéni foglalkozás 4000 Ft